dimecres, 28 de setembre del 2016

EL GARDEN, ELS EQUIPAMENTS I MANERES DE FER.


El passat mes de gener es va aprovar una moció que com a proposants demanava la realització del Pla d'Equipaments per a Valldoreix i que va prosperar amb el suport de la resta de grups del Ple.
Un dels acords de la moció demanava poder fer servir l'espai de l'antic garden al costat de la seu de l'EMD de forma immediata com a equipament per a fer actes, concerts, trobades, etc, mentre no es posava data a la futura creació d'una sala polivalent.
El passat mes de març i davant l'absència de noticies sobre com es desenvoluparien els acords de la moció, varem preguntar al respecte i també el per que no es tirava endavant l'adequació de l'espai del garden. La resposta va ser que calia un informe tècnic del seu estat que se'ns faria arribar, però que seria impossible plantejar-se l'ús de l'espai si no arranjava de forma correcte, ja que es suposava que l'estructura podria ser poc segura.
El mes de maig seguíem sense saber com tiraríem endavant la moció del pla d'equipaments ni sabíem res de l'informe tècnic que se'ns va prometre justificant el no ús de l'espai.
Hores d'ara, sense rebre cap explicació advertim que en les propostes pel Ple de setembre hi ha una modificació pressupostaria de 20.000 eu per a la rehabilitació de l'estructura metàlica de l'antic garden.
No hem rebut l'informe tècnic, no hem rebut explicacions a la junta de portaveus del dijous passat, i la modificació no s'explica més que com un capítol més en una taula de xifres.
Ara ens resta saber que se'ns dirà i que s'anunciarà a les veïnes i veïns de Valldoreix aquest proper Ple de setembre.
Esperem que el que es digui sobre el garden vagi també acompanyat d'una proposta per crear una comissió de treball per tirar endavant el Pla d'Equipaments.
Afegir que, a Valldoreix, les persones que ens recolzen no som majoria i el menysteniment en cap cas és un camí acceptable.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada