dijous, 22 d’octubre del 2015

La CUP-PC arribem a l'EMD

La CUP-Procés Constituent entrem a l’EMD. I arribem amb l'embranzida d'aquests temps apassionants que ens toca viure, amb l'empenta de les veïnes i veïns que enteneu que les institucions han de ser més properes i sense complexos i que els seus representants no els ha de tremolar la veu o el pols en lluitar per la justícia social. Som al Ple on ens trobem amb una majoria absoluta que funciona amb tics de pujolisme, i malgrat això tenim clar que la voluntat popular l'hem de trobar al carrer, fent un vermut al Casalet, passejant pels boscos de Can Montmany, reunint  anhels, contrastant maneres d'entendre les coses, enriquint-nos creant mica a mica mecanismes de participació i de decisió a tots nivells que donin fruits tant al l'Audiència Publica, on serem vehements per a que sigui registrada i vinculant, com al mateix Ple.


Participant de fa temps amb l'associació de Veïns Progressistes, des de la recent creada assemblea cupera de Valldoreix, i des de on calgui, fomentarem l'associacionisme i el debat veïnal per que aquest arribi al màxim de consens possible. I permeteu-nos la redundància, el que pretenem és despertar la capacitat, potser adormida després d'anys de desafecció de Participar.
La ciutadania no pot seguir abandonant els espais de decisió davant de polítics que no es senten observats. La participació és una de les eines més poderoses de transformació social que tenim i no ho hem oblidar. Que cada cop més la voluntat de les persones marqui el ritme polític de Valldoreix.
Som-hi!

Xavier Humet i Ferran Margineda
Som vocals de la CUP-PC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada